reklama 11B

Češi slavili mnoho vítězství na CSN v Linzi

Úspěšné starty má za sebou ekipa českých reprezentantů, kteří se vydali ve dnech 21. – 23. října do rakouského Linze, kde se konaly národní skokové závody CSN. Dobré starty a vítězství se českým jezdcům podařila na různých stupních obtížnosti…
23.10.2016 19:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

První vítězství se zrodilopáteční soutěži pro mladé koně ve věku 5-6 let, kde přemožitele nenašel Miloslav Vítek a Rubin. Jednalo se o parkur 105 centimetrů vysoký hodnocený na stylPodruhé zvítězily české barvy na stejně vysokém parkuru, avšak otevřeném pro jezdce R1. Se stylovou známkou 8,0 si vysloužila první příčku Eliška Hasnédlová a Conkira. Vítězství pak na parkuru 115 centimetrů přidala Denisa Vegrichtová a Titan. Třetí skončila Veronika Bernhardová a Danny.

sobotu si vítězství zopakoval Miloslav Vítek a Rubín, a to v soutěži na čas (105 cm). Jedno druhé a poté první místo si připsala ten den Eliška Hasnédlová, a to na parkurech 115 a 120 centimetrů. Nicméně zcelačeské režii byla soutěž 120 centimetrů vysoká pro jezdce R2 a výše. Zvítězila Valentýna Kuková s Shadow a za se seřadily další tři české dvojice.

V neděli se mezi vítězné jezdce přidala i Jana Nosková, když zvítězila se svou bělkou Wings na parkuru 105 centimetrů vysokém.  Z první příčky se pak opět radovala Eliška Hasnédlová s Benem (105 cm) a Conkirou (115 cm).

Pro velký počet dobrých umístění na předních místech jsou zmíněna jen ta nejcennější. Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: CSNLinzskoky
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE