reklama 11B

Při pátečním Portugalsku sedlala Opravilová Kooka

Eliška Opravilová se během druhého závodního dne soutěží všestrannosti v portugalském Barroca d´Alva představila v sedle šestiletého hřebce Kook de Peňaflor. V pátek 26. února na ně čekala drezurní zkouška při úrovni Preliminar…
26.02.2016 16:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na této úrovni startuje tato česká dvojice poprvé. Do drezurní úlohy nastoupili hned jako pátípořadí a s výkonem Kooka de Peňaflor byla jezdkyně spokojená. „Myslím, že se chovádrezurním obdelníku závody od závodů lépe. Dnes byl opravdu velmi poslušný a koncentrovaný,“ popsala Eliška Opravilová. „Udělal vše, co měl, nikde nebyl problém. Jeho slabinou je jen pracovní klus, neboť nemá tak krásné chody. Ale vynahradí to dobrým krokem,“ doplnila.

Za svoji úlohu si nakonec odnesli 50,3 trestných bodů. Z jakého místa půjdou soutěží všestrannosti dál, to určíoficiální výsledky. Druhá polovina startovního pole však zajede drezurní úlohuběhem sobotního dopoledne. Od 16 hodin pak čeká na tyto účastníky terénní jízda.

Eliška Opravilová se během soboty představí i v sedle Lasinga, s nímž bojuje při CIC1*. Po drezurní zkoušce mají na kontě 57,4 trestných bodů. To po prvním dnu stačilo na umístění zhrubapolovině výsledkové listiny, během pátečního dne však nebylovidění mnoho dobrých výkonů. Právě jezdci startujícíjedné hvězdě zahájí sobotní den, a to od 9 hodin.

O dalším dění vás budeme opět informovatmísta dění




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE