reklama 11B

Přehlídka hřebců v ERC Mnětice 2013 na EquiTV

V sobotu 9. března 2013 proběhla již druhá letošní přehlídka plemenných hřebců působících v Equinním reprodukčním centru Mnětice. EquiTV pro vás připravovala ve spolupráci s JBS Studiem přímý přenos na internet. Ten se nakonec bohužel neuskutečnil...
10.03.2013 08:56  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

 

 
 
Ačkoliv byl čtyřčlenný štáb na místě zcela připraven a satelitní signál od nás odcházel v pořádku, službu vypověděl server, přes který měl být šířen prostřednictvím EquiTV do vašich počítačů. Dle sdělení IT pracovníka, jenž se několik hodin pokoušel závadu odstranit, šlo pravděpodobně o zásah hackerů, díky němuž server nekomunikoval. Velmi se tedy omlouváme všem, kteří na ŽIVÝ přenos v sobotu 9. března čekali!
 
Jako náhradu nyní alespoň uveřejňujeme nezkrácený záznam celého programu, který bude ke shlédnutí k dispozici až do čtvrtka 14. března, kdy jej nahradí střihová reportáž doplněná rozhovory se Zdeňkem Müllerem a Janem Chýlem. VŠE NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM!
 
Nezkrácený záznam trvá více jak 2 hodiny. Datový tok je však snížen tak, aby se vám načítal pokud možno plynule. Věříme, že přijmete tuto alternativu s pochopením a pevně věříme, že nám nadále zachováte přízeň i v rámci dalších plánovaných ŽIVÝCH přenosů. 
 
Další totiž připravujeme již za necelé dva týdnykonkrétně 23. března z heroutického finále skoku ve volnosti čtyřletých klisen ČT. Do doby bude jistě porouchaný server opraven a vše by mělo fungovat tak, jak ... :o)



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE