reklama 11C

Předposlední soutěž finále GCT Dauhá vyhrála Hough

Sobota 14. listopadu je posledním dnem finálového mítinku okruhu Longines Global Champions Tour v katarském Dauhá. Před samotnou Grand Prix měli jezdci možnost s druhými koňmi startovat v soutěži do 150 cm. Vyhrála ji Američanka Lauren Hough.
14.11.2015 13:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Soutěž, která odstartovala v 12.30 SEČ měla na seznamu účastníků čtyřicet dvojic, čtyři z nich nakonec do parkuru nenastoupily. Českou republiku reprezentovali Ondřej Zvára a klisna Carmen Arcus, kteří se výborně uvedli do závodu o dva dny dříve. V sobotu však chybovali smolně hned na prvním skoku, a po dalších chybách pokračování v soutěži vzdali. 
 
Vítězkou se stala Američanka Lauren Hough na Roaylty des Isles, která předvedla bezchybný výkon v čase 54,82 sekund. Druhý dojel německý jezdec Hans-Dieter Dreher s Colore, jehož dělilo od Američanky zhruba 40 setin sekundy. Třetí místo bral Simone Delestre s Chessalem (FRA), který většinu soutěže vedl. 
 
Longines Global Champions Tour se chýlí ke konci. Jezdce a koně čeká v sobotu 14. listopadu už jen poslední nejvíce očekávaná soutěž – Grand Prix Dauhá, ve které se bude rozhodovat nejen o jejím vítězi, ale také o šampionovi celého okruhu pro rok 2015.
 
Sledovat jí můžete od 15.15 SEČ živě online ZDE
 
Výsledky najdete TADY



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE