reklama 11B

Prague Lions po jedenáctém kole GCL opět v TOP10

ikonka

V 11. kole série Global Champions League, která vyvrcholí při prosincové galashow světového parkuru Prague PlayOffs v O2 areně, vybojoval tým Prague Lions desátou příčku. Co je však podstatné, v průběžném pořadí si polepšil o dvě příčky a je devátý!
14.07.2018 17:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Tentokrát pražské družstvo reprezentovali Gerco Schröder a Niels Bruynseels. Páteční úvodní část překonal nizozemec Gerco Schröder s patnáctiletým valachem Glock´s Cognac Champblanc bez penalizace. Jeho belgický kolega Niels Bruynseels však v sedle desetileté klisny Lady Cracotte zaznamenal chybu na jedné z překážek a zapsal na týmové konto 4 trestné body.
 
Pro sobotní vyvrcholené týmového klání na parkuru s výškou překážek do 160 centimetrů Gerco Schröder zvolil zkušeného šestnáctiletého hřebce Glock´s Londona, ale bohužel s ním chyboval nejprve na čtvrté překážce a poté ještě ve dvojkombinaci. Naopak Niels Bruynseels tentokrát na Lady Cracotte nezaváhal ani jednou a poradil si se všemi nástrahami kurzu velmi dobře. Celkem tak Pražští lvi inkasovali 12 trestných bodů, stejně jako čtyři další družstva. O jejich pořadí tak rozhodoval součet časů ze sobotního parkuru. Celkem 175,83 sekundy znamenalo 10. pozici a jen necelých pět vteřin je dělilo od 7. řádku výsledkové listiny. Ovšem i zisk 12 bodů do tabulky týmů hrál poměrně výraznou roli! Prague Lions se totiž posunuli se 137 body z 11. na 9. místo, byť s minimálními rozestupy od desátých St. Tropez Pirates (136 bodů) a jedenáctých Berlin Eagles (135 bodů). Důležité však je, že cesta k účasti mezi 16 nejlepšími celky v Super Cupu Prague PlayOffs je opět o něco blíže. 
 
Ve vedení Global Champions League jsou po 11. kolech s 244 body London Knights, kteří si v Chantilly připsali již své třetí letošní vítězství. Druzí byli rovněž v tomto roce potřetí Valkenswaard United. Na své nejsilnější konkurenty ztrácí momentálně 17 bodů. Jejich stříbrná pozice je ovšem prozatím neotřesitelná, neboť třetí Miami Celtics mají jen 169 bodů. Ti naopak budou muset o její udržení velmi bojovat. Mezi třetím a sedmým místem je totiž rozdíl pouhých 8 bodů! 
 
Podrobnosti najdete na adrese www.globalchampionsleague.com/events/2018/chantilly. Více informací o blížící se galashow světového parkuru Prague PlayOffs se dozvíte na stránkách www.pragueplayoffs.com.
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE