reklama 11D

Poslední kvalifikaci KMK hostila Ostrava

V Ostravě Staré Bělé se v úterý 16. srpna uskutečnilo poslední skokové kvalifikační kolo Kritérií mladých koní. Závěr seriálu na začátku září se totiž rychle blíží. Na závodech se dařilo dvakrát Michalu Žilinskému, zvítězil i domácí Marek Hentšel…
17.08.2016 05:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejlepší hodnocení za celý den získala šestiletá Lentilka 3 vedená Kateřinou Kubrickou, když si připsaly na konto 27 bodů. Jejich výkon ohodnotil komisař Leopold Mamica známkou třikrát devět. Šestiletí koně byli pro nižší počet startujících jako jediní sloučeni. Druhé místo obsadil Jiří Hruška a F.Triomf (26,6) před Kateřinou KubrickouFalkence (24,5).

Mezi 5letými hřebci a valachy se hned třikrát dostali do elitní pětky svěřenci Jiřího Hrušky. Ten nakonec vyhrálkoněm Aridi-2 se známkou 25,8 bodů. Mezi klisnami nenašla přemožitele AdimaMichalem Žilinským (23,6).

Michal Žilinský sedlal i nejlepší čtyřletou klisnu, kterou byla Eigara. Ti za svoji jízdu obdrželi 21,8 bodů. Jako jediní však dokončili bez chyb na překážkách. O něco málo vyšší známka byla udělena mezi stejně starými hřebci a valachy, ale i ti měli problémybezchybnou jízdou po parkuru. S nula trestnými body dokončili pouze dva, přičemž lepší hodnocení získal LanskyMarkem Hentšlem (23,3).

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.  




Štítky: OstravaKMKchov
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE