reklama 11C

Pokorný v Kreuthu zajel bezchybné dva krosy

Robert Pokorný si i po sobotní terénní jízdě dne 9. dubna drží v soutěži CIC2* v Kreuthu dobré umístění. Společně s Boline dokončil kros bezchybně, inkasovali pouze 5,20 bodů za překročený čas. To posunulo českou dvojici na aktuálně 11. příčku…
09.04.2016 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejlepší českou dvojicísoutěži CIC2* v Kreuthu je právě Robert Pokorný a Boline. Po dvou disciplínách mají na kontě 50,40 trestných bodů a v silné konkurenci předních německých jezdců si drží pěkné 11. místo. Kros bez zaváhání dokončil i Miloslav Příhoda a Captain Hero, kteří jsou aktuálně sedmadvacátí (66,30). Třetí Češkatéto kategorii Iva Baďurová inkasovala s Bounty Amadeus v terénní zkoušce 28,8 trestných bodů, včetně jednoho zastavení. Aktuálně jim patří 36. pozice (84,00).

Vedení si udržela německá dvojice Julia Krajewski a Chipmunk FRH, nicméně Michael Jung se dvěma koňmi nedokončil a s třetím se propadl o šest pozic na deváté místo. Kromě vedoucí jezdkyně se nikdoelitní pětce po krosu neudržel.

Robert Pokorný je zároveň nejlepší i mezi českými jezdciCIC1*. S Graf Reinette se díky bezchybnému krosu, který navíc dokončili ve stanoveném čase, posunul o 9 příček výše, na aktuální 13. pozici. Miloslav Příhoda s Eagle Eye je nyní sedmnáctý (83,10). Dvojice se nevyhnula jednomu zastavení. V druhém oddělení bohužel Barbora Kamírová dále nepokračuje anijedním koněm.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE