reklama 11B

Papoušek při Světovém poháru v Lešně s chybou

ikonka

Během sobotního dne 4. listopadu se v polském Lešně v rámci mezinárodních skokových závodů CSI3*-W uskutečnily celkem tři soutěže. Na nejtěžším parkuru se z české ekipy představil pouze Kamil Papoušek, který s Centisimem jedenkrát chyboval…
05.11.2017 10:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český jezdec Kamil Papoušek byl jediným Čechem, který nechyběl na startu soutěže Světového poháru, která se jela zároveň jako Memoriál generála Michala Gutowského. Na jezdce čekal parkur s výškou překážek do 160 centimetrů a bezchybní jezdci ze základního kola postoupili do rozeskakování. To bohužel nebyl případ české dvojice, která si však na parkuru jinak vedla velice dobře.  Kamil Papoušek si totiž s Centisimem připsal pouze jedno shození. To ho nakonec zařadilo na 13. místo výsledkové listiny.

Bezchybně a ve stanovém čase dokončily základní kolo pouze čtyři dvojice.  K radosti domácích se v rozeskakování nejvíce dařilo právě polským jezdcům. Vítězství si totiž připsal Michal Kazmierczak s koněm Stakorado. Druhý nejlepší výkon pak podal Jaroslaw Skrzyczynski a Silver Shine.

Během sobotního dopoledne si pak Sára Vingrálková připsala pěkné místo s koněm Kas-Sini DC, a to po bezchybném výkonu na parkuru v rámci Medium Tour při CSI1*.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE