reklama 11B

Pětihvězdový Treffen láká hvězdné parkurové jezdce

ikonka

V rakouském Treffenu nedaleko Villachu se ve dnech 8. – 10. června uskuteční pětihvězdové mezinárodní závody CSI. Přestože jsou v souběhu s dalším kolem Global Champions, přilákaly na start řadu špičkových jezdců z celého světa.
05.06.2018 12:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Mítink nejvyšší pětihvězdové úrovně odstartuje v Treffenu v pátek 8. června a vyvrcholí o dva dny později soutěží Grand Prix s překážkami do 160 cm.
 
Na soupiskách jsou hvězdná jména, ačkoliv řada jezdců zamíří do Cannes, kde se koná další závod Global Champions.
 
V Rakousku se představí domácí špička zastoupená Maxem Kühnerem, Rolandem Engelbrechtem a Gerfriedem Puckem. Z Německa přijede Daniel Deusser a Felix Hassmann, chybět nebude Steve Guerdat ze Švýcarska i jeho krajané, jako například Martin Fuchs. 
 
Silná sestava dorazí z Nizozemí včetně Gerca Schrödera a Marca Houtzagera. Vítězka letošního finále Světového poháru Beezie Madden z USA a její kolegyně z reprezentace Lauren Hough se rovněž představí v Treffenu.
 
Tím přehled kvalitních jezdců nekončí. Pod švédskou vlajkou odstartují Douglas Lindelöw či Henrik von Eckermann. Přijedou i elitní dvojice z Brazílie, Španělska, Itálie, Irska a Velké Británie.
 

Výsledky z CSI Treffen budou k nalezení v tomto odkazu 

Ilustrační foto: Lukáš Klingora




Štítky: CSITreffenskoky
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE