reklama 11A

Páteční den otevřel plzeňské kolo ČSP

Další kolo Českého skokového poháru se přesunulo do Plzně, kde se jezdci poprvé představili v pátek 28. srpna. Uskutečnilo se celkem pět soutěží, a to včetně kvalifikací Amateur Tour a Czech Junior Cupu. V nejvyšší soutěži zvítězil Jiří Papoušek…
28.08.2015 19:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Vítězka loňského plzeňského  kola Czech Junior Cupu Kristýna Hofmeisterová zvítězila v páteční kvalifikaci. Foto archiv Kateřiny Návojové

Závěrečnou soutěží pátečního programu bylo dvoufázové skákání 125/130 centimetrů. Nejrychleji a bezchybně sidruhou fází poradil Jiří Papoušek a La Charlotte, díky čemuž zvítězili. Druhou příčku si zajistila Michaela Rodovákoněm Colmetta před třetí Sabinou ŠůchovouEbel.

Stejně tak čtvrtá soutěž závodního dne se jelo jako dvoufázové skákání, a to 115/120 centimetrů. Zde zcelapřehledem zvítězila Jana Nosková a Shadow, kteří soupeřům ujeli o téměř tři vteřiny. Stejně vysoký parkur čekal i na juniory, kde se nejlépe prezentovala Kristýna Hofmeisterová a Ziantus M.

rámci Amateur Tour jezdci sbírali body na parkuru ZL. Rámci otevřené soutěže se nejvíce dařilo Kristýně TomkovéFarinou 1. V úvodní soutěži závodního dne, parkuruna limitovaný čas, zvítězilodchylkou 0,05 vteřiny Jan Zahořkoněm Aristo Grand.

Závodní den pokračujesobotu, a to až po soutěž ST**.  Tam se představí 32 dvojic. Na stránky Českého skokového poháru se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete takézáznamu, viz níže.   




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE