reklama 11A

Čtvrteční eSko vyhrál při ČSP Ptýrov Marek Klus

Druhý závodní den v rámci Českého skokového poháru končil na Ptýrově soutěží S** jedoucí se na čas. V ní se ve čtvrtek 13. srpna nejlépe představil Marek Klus v sedle koně Carison, kteří ujeli zbytku startovního pole o několik vteřin…
13.08.2015 19:16  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Dlouhý parkur od stavitele Lukasze Jankowského dokončila vítězná dvojicečase 72,72 vteřiny. Do cíle se dostalo bez shození pouze osm účastníků. Druhý nejlepší výkon podala vítězná dvojice předcházející soutěže L**, Rudolf Doležal a El Paso II. Jejich čas však bylzávěrečné soutěži o více jak šest vteřin pomalejší. Třetí pozici získala Iva Holíková a Luana-T.

Během závodního dne se uskutečnily také další kvalifikace seriálových soutěží. V Amateur Tour se na parkuru ZLnásledným rozeskakováním dařilo Kristýně BartošovéRamzes S.H. Mezi juniory nenašla přemožitele Denisa VegrichtováJettou. Junioři bojovali při Czech Junior Cupu na parkuru 115/120 centimetrů.

Závody pokračují pátečním dnem, kdy večer proběhne první ze dvou soutěží jedoucí se za umělého osvětlení. Zatímco v pátek půjde o parkuru stupně ST*, v sobotu se pak jezdci utkají v rámci Velké ceny na parkuru T*.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE