reklama 11A

Páteční Sunshine Tour úspěšná pro Kellnerovou

Česká jezdkyně Anna Kellnerová má za sebou úspěšný závodní den na Sunshine Tour. Ve Vejer de la Frontera se během pátku 4. března probojovala v sedle svých koní dvakrát do elitní desítky, a to na parkurech 140 a 145 centimetrů vysokých…
04.03.2016 20:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 České reprezentantky Emma Augier de Moussac a Anna Kellnerová se během pátečního dne představily celkemšesti soutěžích. Pro výborné a bezchybné výkony si dvakrát během dne dojela Anna Kellnerová, což této jezdkyni zajistilo umístěníelitní desítce. Na parkuru 140 centimetrů vysokém vybojovala čtvrté místokoněm Dimaro vd Looise Heide. Druhé pěkné umístění pak přidala na ještě vyšším parkuru (145 cm), kde se představila se svěřencem Atessa BLH. Česká dvojice si po bezchybném výkonu dojela pro devátou pozici. V soutěži nastoupilo přes 70 dvojic.

Dobré výkony podala i Emma Augier de Moussac, v klasických soutěžích však vždy jednou chybovala. To v početné a silné konkurenci na nejlepší příčky nestačilo. Bezchybně dokončila však dopolední soutěž (125 cm) s plným počtem 65 bodů a získalakoněm Courage 23. místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE