reklama 11D

Opatrný získal osmé místo na CSI5* Villach

Skvělý výsledek předvedl v hlavní sobotní soutěži dne 29. srpna český reprezentant Aleš Opatrný. Při CSI5* ve Villach Treffen sedlal na parkuru 155 centimetrů vysokém svého svěřence Acovara a po postupu do rozeskakování skončili na osmé příčce…
29.08.2015 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

www.ghpc.at

náročném kurzu se české dvojici jako jednémála podařilo probojovat všemi nástrahami parkuru bezchybně a proklouznout do rozeskakování. V soutěži plné skvělých světových jezdců zvládlo pouze deset účastníkůvíce jak 40 startujících dokončit bezchybně. Mezi nimi byla právě i česká dvojice Aleš Opatrný a Acovaro.

Po velmi krásné jízdězákladním kole nastoupilidobré formě i do rozeskakování. Bohužel na druhé překážcedvojskoku přišlo jedno shození, které českého reprezentanta zařadilo i na tak krásné osmé místo. Do rozeskakování se mimo jiné dostal John Whitaker s Argentem, Daniel Deusser, David Will či Thomas Frühmann. Vítězem se stal Olivier Philiappaertskoněm H&M Legend Of Love. Aleš Opatrný si touto jízdou zajistil start v nedělní Grand Prix, kam se kvalifikovalo celkem 40 jezdců.

Sobotní den byl pro Čechy úspěšný i v dalších soutěžích. Na dekorované místo se totiž probojovala i Francesca Kolowrat-Krakowská. Stejně jako Aleš Opatrný si i tato juniorka došla pro pěkné osmé místo, a to za bezchybný výkon po rozeskakováníFrascati van Ter Hulst. Dvojice se účastnila kvalifikační soutěže do Grand Prix na úrovni CSI2*, kde se v neděli představí právětímto koněm.

 

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE. Sledovat závody online můžete TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE