reklama 11D

Zahajovací den na CSI5* ve Villach Treffen

První závodní den má za sebou česká trojčlenná ekipa na mezinárodních závodech CSI5* ve Villach Treffen. Ve čtvrtek 27. srpna se účastnili celkem dvou soutěží, přičemž nejlepším výsledkem bylo desáté místo Natálie Roučkové s koněm Chain Bridge…
27.08.2015 22:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na nejlepší umístění dosáhla první den Natálie Roučková. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Natálii Roučkové se vydařil parkurkoněm Chain Bridge, s nímž stanula na startu soutěže 135 centimetrů vysoké jedoucí se na čas. Do cíle se totiž dostali bez trestných bodůPři Glock´s 2* Tour se česká dvojice zařadila pomalejším časem na pěkné desáté dekorované místo. Této soutěže se zúčastnila i Francesca Kolowrat-KrakowskáCalistou-T a dokončily s 5 trestnými body na svém kontě.

nejvyšší soutěži dne se se svými dvěma svěřenci prezentoval Aleš Opatrný. JakBerlinou, takAcovarem však donesl do cíle soutěže 145 centimetrů vysoké dvouciferný výsledek. To ho zařadilo na konci výsledkové listiny. Soutěž dokončilo bez trestných bodů celkem 16 jezdců, mezi nimiž o pořadí rozhodl čas. Nejlépe si vedl Ben Maher s koněm Contigo 37 před Marco Kutscheremkoněm Balermo a Robertem Whitakerem, který sedlal USA Today.  Na startu nechybělo několik dalších úspěšných jezdců, včetně aktuálního mistra světa i Evropy Jeroena Dubbeldama.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE. Stránky pořadatele jsou TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE