reklama 11D

Druhý den začal ve Villachu ranní stočtyřicítkou

V pátek 28. srpna se v rámci CSI2* konala ve Villach-Treffen soutěž s překážkami do 140 cm a na startu byly mezi jinými i dvě české dvojice. Francesca Kolowrat-Krakowská sedlala Frascati van Ter Hulst , Natálie Roučková startovala s Chain Bridgem.
28.08.2015 10:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Francesca Kolowrat-Krakowská a Frascati van Ter Hulst při CSI2* Villach-Treffen

Velmi přísný byl stanovený čas parkuru, z osmadvaceti dvojic inkasovalo za jeho překročení trestné body třináct včetně obou našich jezdkyň. Francesca Kolowrat-Krakowska s Frascati van Ter Hulst obdržela celkem pět trestných bodů, za jedno shození a překročení času a dokončila na 20. příčce. Natálie Roučková s Chain Bridgem chybovala celkem třikrát a přidala taktéž penalizaci za čas, což stačilo na 27. místo.  


Natálie Roučková s Chain Bridgem na jedné z překážek, kde měla chybu

Vyhrála domácí jezdkyně Alessandra Reich s holandským valachem U Mijnheer, před Irem Jockem Doddem na Izzy By Picobello a dalším rakouským jezdcem Jürgenem Krackowem s Websterem.
 
Soutěžící absolvují v rámci CSI2* dnes ještě soutěž stupňované obtížnosti se žolíkem (překážky do 145 cm), která se započítává jako kvalifikace do nedělní Grand Prix. 
 
Aleše Opatrného, který je s dvěma koňmi nahlášen do CSI5*, čeká odpoledne stopadesátka, která také slouží jako první kvalifikace do Grand Prix 5* a zároveň se její výsledky počítají do Longines žebříčku FEI. 
 
Výsledky ze soutěží najdete ZDE
 
Živý online přenos můžete sledovat ZDE



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE