reklama 11C

Opatrný zahájil s VDL Fakir Šardžá bezchybně

V rámci druhého týdne Sharjah Tour se český reprezentant Aleš Opatrný postavil poprvé na start s koněm VDL Fakir ve čtvrtek 21. ledna. Na CSI v Šardžá se dvojice prezentovala výborně a na konto si připsala další bezchybnou jízdu a kvalifikaci do GP…
21.01.2016 21:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Druhý závodní týden Aleš Opatrný na těchto mezinárodních závodechŠardžá pouze VDL Fakira, s nímž se první závodní den účastnil soutěže 145 centimetrů vysoké. Tento nejvyšší parkur čtvrtečního dne se jel na čas a jednalo se zároveň i o kvalifikaci do sobotní Grand Prix, Světového poháru.

Aleš Opatrnýsedle VDL Fakira předvedl další bezchybnou jízdu a s přehledem si zajistil kvalifikaci. O čas českému reprezentantovi tolik nešlo a jel více na pohodu, proto neatakoval nejvyšší příčky.

Největší soupeřolympijském žebříčku Omer Karaevli sice skončil čtvrtý, ale s neolympijským koněm Rabane De Sury. V sedle Dadjak ter Puttenen jednou shodil. V soutěži nenašel přemožitele ruský jezdec Vladimir Tuganovkoněm Bluebuster. Tento týden je již startovní pole nejen početnější, ale také více mezinárodní. Nechybí zde reprezentantidalších evropských zemí jako Francie, Německo či Irsko.

Aleš Opatrný se s VDL Fakirem představí až v sobotu, a to právě ve vrcholné soutěži celých závodů, Grand Prix včetně Světového poháru.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE