reklama 11C

Aleš Opatrný pokračuje v lednu v arabské túře

Cesta Aleše Opatrného za olympijským snem pokračuje. Aleš zůstává na blízkém východě a po závodech kategorie CSI4*-W v Dauhá a v Al Rayyan na přelomu roku, se přesunul z Kataru do Spojených arabských emirátů, kde ho čekají tři mítinky v řadě.
06.01.2016 11:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto v galerii: CET

Ve dnech 14. – 16. ledna se bude Aleš Opatrný účastnit CSI3*-W Sharjah. Body do kvalifikační skupiny pro olympijské hry 2016 se dají sbírat v soutěžích započítávaných do žebříčku Longines Ranking. 
 
Podle rozpisu závodů jsou při CSI Sharjah takové soutěže tři. První se jede v zahajovací den, další dvě, včetně Grand Prix, jsou na programu v sobotu 16. ledna. Body se počítají s ohledem na výši výher v každé soutěži a počet dokončivších jezdců.
 
O týden později se tamtéž koná další závod kategorie CSI3*-W, který velmi podobnou skladbu soutěží, včetně těch, co se započítávají do žebříčku
 
Třetí ze série CSI, kde se bude snažit Aleš Opatrný získat další body, je CSI3*-W v Dubaji (28. -30. leden). I tam bude záležet zejména na jeho umístění ve třech soutěžích pro Longines žebříček
 
Web pořadatele CSI3* Sharjah můžete navštívit TADY



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE