reklama 11C

Opatrný dokončil druhé kolo GP s jedním bodem

Zatímco jezdci jako Denis Lynch či Michael Whitaker v 2. kole Grand Prix na CSI5* v Al Shaqab chybovali, český jezdec Aleš Opatrný a Acovaro dokončili i napodruhé bezchybně. Bohužel soutěž pokračuje rozeskakováním, kam se pro 1 bod za čas nedostali…
05.03.2016 18:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

ROZHOVOR S ALEŠEM OPATRNÝM NAJDETE ZDE!

 

Aleš OpatrnýAcovarem mají za sebou dvě skvělé jízdy na náročných závodech v Al Shaqabčeská dvojice byla vůbec první, která dokončila druhé kolo bez shození. Bohužel těsně nestihli časový limit, takže na jejich konto naskočil jeden trestný bod. Přestože se jedná o skvělý výsledek českého jezdce a mezi světovou elitou za sebou nechal mnoho výborných jezdců, právě tento bod je připravil o boj o nejlepší příčkysoutěži. Grand Prix se totiž jede jako dvoukolovározeskakováním.

Ihned po startu Aleše Opatrného dokončil první jezdeccelkovou nulou – Christian Ahlmann. Bylo tak jasné, že do rozeskakování, pokud nějaké bude, půjdou jen zcela bezchybní. Vzhledemelitní startovní listině, která čítala přední světové jezdce, se dalo očekávat, že ho ještě někdo další bude následovat.

Výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE