reklama 11C

Olympijská hvězda Werth zvítězila v SP Amsterdam

Německá jezdkyně Isabell Werth zvítězila v sedle koně Weihegold v rámci dalšího kola Světového poháru v drezuře, které se konalo v sobotu 30. ledna v Amsterdamu. Její klisna se přitom účastnila poprvé mezinárodní soutěže Freestyle…
01.02.2016 22:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

rukou šestinásobné olympijské medailistky Isabell Werth se však tato jedenáctiletá klisna dostala při svém debutu na takové hodnocení, které nebylo překonánoJejich vítězství bylo o to cennější, že se na startu sešla opravdu slušná konkurence. Jak jezdkyně po závodě podotkla, vítězství bylo pro ni nečekané. „Bylo to překvapení, protože Freestyle je skutečné náročné zdeAmsterdamu, kvůli panující atmosféře, navíc zde bylo kvalitní pole soupeřů. Neměla jsem ani nejlepší startovní pozici. Nečekala jsem, že bychom mohly vyhrát, ale po skončení úlohy jsem se cítila velmi jistě. Jsem moc šťastná,“ popsala Isabell Werth.

Páteční vítěz soutěže Grand Prix a šampion Světového poháruroku 2012 Edward Gal sedlal Gock´s Voice. Během soboty se však tomuto přednímu domácímu jezdci tolik nedařilo. Rozdíly mezi jezdci však byly minimální a rozhodovala každá setina bodu.  Na druhé místo se nakonec dostala další německá jezdkyně Jessica von Bredow-Werndl za výsledek 83,25 %. „Unee je ve velmi dobré formě. Je to skvělý pocit, když se vám podaří zajet tak, jako mně dnes. Ale máme pořád hodně prostoru na zlepšení. Dnes byl Unee opravdu se mnou a užila jsem si to,“ popsala po soutěži jezdkyně.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Zdroj: www.fei.org




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE