reklama 11A

OH Rio 2016: zlato ve skocích bere Francie

Druhé kolo týmové soutěže na olympijských hrách v Riu de Janeiru zamíchalo ve středu 17. srpna výrazně pořadím. Žádný z bezchybných týmů totiž neodkázal na úspěch z prvního kola navázat a pro zlato si nakonec dojela Francie…
17.08.2016 20:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Francouzi nastupovali do druhého kola týmové soutěže s 1 trestným bodem na kontě, což z počátku vypadalo, že by mohlo být komplikací. Nakonec však bylo vše jinak. Právě Francie ve složení Philippe Rozier, Kevin Staut, Penelope Leprevost a Roger Yves Bost si dojeli pro zlatou olympijskou medaili. Na kontě nakonec měli pouze 3 trestné body. Druhé týmové kolo bylo náročnou zkouškou pro mnoho jezdců, a i ti nejlepší měli problém s dokončením v časovém limitu.

Stříbro nakonec získalo s pěti body na kontě družstvo Spojených států amerických, tedy Kent Farrington, Lucy Davis, McLain Ward a Elizabeth Madden. S osmičkou na kontě pak skončily dva týmy, které svedly boj o bronz v rozeskakování. Z něho vyšel vítězně tým Německa a porazil tak nakonec čtvrtou Kanadu. Za Německo nastoupil Christian Ahlmann, Meredith Michaels-Beerbaum, Daniel Deusser a Ludger Beerbaum. 

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAJDETE TADY

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ ZDE

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016 V ČESKÉ TELEVIZI

- 17. 8. 2016 TV přenos ČT Sport

- 17. 8. 2016 komentovaný TV přenos ČT Sport




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE