reklama 11C

OH Rio 2016: 24 skokanů dokončilo 1.kolo bezchybně

Během nedělního dne 14. srpna se v olympijském areálu v Riu de Janeiru dostaly poprvé ke slovu i skoky. Celkem 24 dvojicím se podařilo dokončit parkur připravený pro první kolo bezchybně, někteří adepti na medaili jsou však již mimo hru…
14.08.2016 19:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

těch, kteří slavili po prvním parkurucíli čisté konto, lze zmínit především opět světovou jedničku  Christiana Ahlmanna (Taloubet Z). Mezi další bezchybné patří například Daniel Deusser (First Class), Roger Yves Bost (Sydney Une Prince), Kent Farrington (Voyeur), Steve Guerdat (Nino des Buissonnets), Meredith Michaels-Beerbaum (Fibonacci), Edwina Tops-Alexander (Lintea Tequila), John Whitaker (Ornellaia) či původně francouzský náhradník Philippe Rozier, který odstartoval díky odstoupení Simona Delestre.

Naopak sen o individuálním zlatu ztratila Penelope Leprevost, když její klisna Flora de Mariposa po jednom ze skoků uklouzla a jezdkyně se neudrželasedle. Se svojí jízdou nebude spokojen ani Emanuele Gaudiano (ITA), který chyboval hned šestkrát. Dvojciferný výsledek si připsal i Rolf-Goran Bengtsson (SWE), který na olympijských hrách představuje klinu Unita.

Na parkuru bylo možné vidět mnoho chyb na posledním oxeru, této chybě se nevyhnul ani Ludger Beerbaum, kterému břevno spadlo až značnou dobu po doskoku, nicméně chyba to pořád byla. V týmech je bezchybné Německo a Brazílie, jednu chybu na kontě má po první soutěži Kanada, Nizozemí a Francie. 

Fotogalerii z nedělního dne můžete v blízké době očekávat zde na webu, a to díky spolupráci s Tomášem Holcbecherem. 

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAJDETE TADY

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016: VŠE NA JEDNOM MÍSTĚ ZDE

JEZDECTVÍ NA OH RIO 2016 V ČESKÉ TELEVIZI

- 14. 8. 2016 záznam TV přenosu ČT Sport




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE