reklama 11D

O povrchy v Lysé je postaráno za každého počasí

ikonka

I když to vypadá, že se zima ještě nechce vzdát, počasí pro Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem by mělo být již podstatně přívětivější než během víkendu předcházejícímu této akci, jejíž termín konání je od 21. do 25. března 2018…
17.03.2018 13:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Denní teploty by od úterý postupně měly opět šplhat do plusových hodnot, a tak v hale C lysolabského výstaviště budou poměrně komfortní podmínky pro jezdce, koně i diváky.
 
V případě, že noční teploty budou klesat pod nulu, je počítáno s ošetřením povrchu tak, aby po ránu nebyl přimrzlý. Pořadatelé počítají i s případnou variantou opracování na kolbišti v hale, bude-li to aktuální situace vyžadovat (zejména u ranních či dopoledních soutěží).
 
O kvalitu povrchů za každého počasí usilovně pečují zaměstnanci výstaviště Lysá nad Labem ve spolupráci se zástupci společnosti BD Tech, v čele s Lenkou Formánkovou. 
 
Podrobnosti o Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz. Jezdci se mohou hlásit přes JIS ČJF. Záznam závodu najdete POD TÍMTO ODKAZEM!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE