reklama 11B

Nesvačilovo čtrnácté místo v maratonu na WEG

ikonka

V sobotu 22. září se vozatajové při Světových jezdeckých hrách v Tryonu představili v druhé dílčí zkoušce, a to maratonu. Ve vedení je neustále Boyd Exell, český reprezentant Jiří Nesvačil junior předvedl v sobotu čtrnáctý nejlepší výkon…
22.09.2018 21:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Českou republiku reprezentuje v této disciplíně na Světových jezdeckých hrách v Tryonu Jiří Nesvačil junior. V sobotním maratonu inkasoval se svým čtyřspřežím 147,54 trestných bodů, což pro něho znamenalo dílčí čtrnácté místo. Po dvou dnech pak má Jiří Nesvačil junior dohromady 210,49 trestných bodů a patří mu osmnácté místo.

Na čele se i po maratonu udržel australský jezdec Boyd Exell, který má aktuálně 153,61 trestných bodů. Předvedl sice třetí nejlepší jízdu v maratonu, náskok z drezury mu však pojistil průběžné vedení. O sedm trestných bodů více má na kontě Chester Weber reprezentující Spojené státy americké.

Nejlepší výkon v maratonu podal holandský reprezentant Koos De Ronde. Díky tomu se posunul ze čtrnácté pozice, která mu patřila po drezuře, na pěkné páté místo. V sobotní části soutěže zapisoval pouze 117,28 trestných bodů, díky čemuž si takto dobře polepšil.

V týmové soutěži jsou zatím na první pozici Holanďané, a to konkrétně Bram Chardon, Koos De Ronde a Ijsbrand Chardon. Holanďané mají na kontě 337,67 bodů. To znamená pouze jednobodový náskok na domácí Spojené státy americké.

O konečném pořadí rozhodne nedělí parkur.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE