reklama 11D

Nesvačil měl parkurový úspěch ve Windsoru na dosah

ikonka

Dvě poslední branky dělily Jiřího Nesvačila juniora při nedělním parkuru CAIO4* v anglickém Windsoru od stříbrné příčky. Jenže právě na překážkách s čísly 19 a 20 český reprezentant chyboval a 6 trestných sekund ho sesadilo na 13. místo…
13.05.2018 23:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Nesvačilův čas 179,59 sekundy byl těsně pod limit, který byl 180 sekund. Do nich se mnoho vozatajů nevešlo. Bez chyb a v čase dojel pouze Dies Degrieck z Belgie. Druhý Bram Chardon (NED) také nechyboval, ale za překročení času obdržel 0,69 trestného bodu. Také třetí Edouard Simonet (BEL) nechyboval, za čas však obdržel 2,75 bodu navíc. Další čtyři vozatajové se do času vešli, ale jednou chybovali. Tři účastníci pak ke třem trestným bodům (resp. sekundám) za jeden shozený míček přidali ještě drobnou penalizaci za čas. 
 
Šestibodovou penalizaci obdrželi kromě Nesvačila i dva Francouzi, kteří byli nepatrně rychlejší, a tak se v dílčím hodnocení parkuru umístili před ním. 
 
Celkovým vítězem se stal Boyd Exell (AUS), přestože parkur zajel až jako devátý v pořadí. Následovali Edouard Siment (BEL), Bram a Ijsbrand Chardonovi (NED), Sebastien Mourier (FRA), Koos de Ronde (NED), Georg von Stein (GER) a další…
 
Z výsledků jednotlivců je patrné, že vítězem soutěže týmů CAIO4* nemohl být nikdo jiný než Nizozemí. Druhé místo obsadila Belgie, třetí Francie, následují Německo, Švédsko, Velká Británie a Španělsko.
 
 
Ilustrační foto Gabriela Pilařová



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE