reklama 11A

Nesvačil jun. vítězem čtyřspřeží při CAI Kladruby

Na mezinárodních závodech ve spřežení CAI3* Kladruby nad Labem se v neděli 23. dubna rozhodlo o vítězích. Vlajka České republiky byla vidět na prvním místě kategorie čtyřspřeží, kde jednoznačně zvítězil Jiří Nesvačil junior…
23.04.2017 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: Gabriela Pilařová

Hned dvě dvojice reprezentující Českou republiku se umístily na první a druhou příčku výsledkové listiny kategorie čtyřspřeží. Jiří Nesvačil junior si udržel svůj náskok i po nedělním parkuru a zvítězil. Za něj se na stříbrnou příčku postavilo čtyřspřeží Jiřího Nesvačila staršího. Výsledné třetí místo obsadil polský Piotr Mazurek.

V kategorii dvojspřeží se z českých reprezentantů nejvíce dařilo Janu Nesvačilovi, jehož výkon stačil na výsledné šesté místo. Vítězem této kategorie se stal rakouský Gerald Rösller, kterému se vydařila především drezurní část, ve které zvítězil.

Na stupních vítězů jednospřežní byla vidět pouze polská vlajka. Kwiatek Bartolomiej obsadil první i druhou příčku této kategorie. Bronzové místo patřilo Weronice Kwiatek. Barvy České republiky byly vidět na 15. příčce, kterou obsadila Markéta Jelínková.

V dvojspřeží pony jednoznačně zvítězilo německé spřežení Nadine Draeger, které si udrželo první místo ve všech třech částech této kategorie. Další dvě příčky obsadili Češi, kterými byli Milan a Michal Kořínkovi.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz. odkaz níže...




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE