reklama 11A

Nesvačil udržel v maratonu vedení na CAI Kladruby

Sobotní závodní den 22. dubna patřil v Kladrubech nad Labem při Rudolfově poháru maratonu. V této zkoušce se při CAI3* podařilo Jiřímu Nesvačilovi juniorovi udržet vedení v kategorii čtyřspřeží, a do finálového parkuru si nese slušný náskok…
22.04.2017 21:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Jiří Nesvačil junior byl v sobotním maratonu v kategorii čtyřspřeží doslova nedostižný. Dokončil totiž ve skvělém čase 102,32 vteřin. Nejblíže se k němu dostal jeho otec Jiří Nesvačil senior, a to časem 115,59 vteřiny. Tento výsledek ho navíc posunul z šesté pozice na průběžnou druhou pozici. Na svého syna a tedy první místo však ztrácí více jak 25 bodů.

Ve dvojspřeží si první místo udržel Gerald Rössler, i když v sobotu zajel až jedenáctou nejlepší jízdu. Nejlepším Čechem je po dvou dnech Jan Nesvačil, který poskočil na průběžné osmé místo. Podařilo se mu totiž zajet maraton v pátém nejlepším čase.

V jednospřeží si elitní trojici drží polští reprezentanti, první je průběžně Bartolomiej Kwiatek. Ten je zároveň i s druhým jednospřežím na druhé pozici. Nejlepší český výkon je zatím deváté místo Ladislava Jirgaly.

V kategorii pony si první příčku zatím udržela nadine Graeger, která si s maratonem poradila nejrychleji. Druhou a třetí příčku si mezi sebou prohodili Milan a Michal Kořínek. Po dvou dnech je na tom o necelé dva tretsné body lépe Milan Kořínek.

Výsledky po dvou dnech i startovní listiny do nedělního parkuru naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE