reklama 11C

Největší talenty se předvedou při LGCT v Cannes

Mnoho z nejlepších světových skokanů se předvede v akci při osmém kole seriálu Longines Global Champions Tour, které se odehraje od 9. do 11. června na pobřeží Středozemního moře v Cannes. Podívejte se, jak vypadá soupiska startujících…
09.06.2016 10:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: LGCT / Stefano Grasso

V Cannes se schyluje k úžasnému sportovnímu víkendu. Na jih Francie zamířili k účasti na LGCT nejlepší parkuroví jezdci světa. Dvě velké opory si doveze lídr bodování celé série Christian Ahlmann (GER). Sedlat bude šestnáctiletého hřebce Taloubeta Z a vycházející hvězdu Caribise Z. Těžký kalibr využije jeho krajan Ludger Beerbaum, který přihlásil hřebce Chamana.

Další želízka v ohni jsou Argento, jehož jezdí John Whitaker (GBR), nebo klisna Lintea Tequila Edwiny Tops-Alexander (AUS). Irský jezdec Bertram Allen přihlásil zkušeného ryzáka Quite Easy a nadějného Hectora van D´Abdjhoeve, který mu pomohl k druhému místu v Grand Prix Mexico City.

Velká jména přináší soupiska francouzské ekipy. Obhájkyně loňského vítězství v Grand Prix Cannes Pénélope Leprevost bude startovat s dvěma klisnami Ratinou d´la Rousserie a Nice Stephanie. Světový jezdec číslo 2 Simon Delestre doveze Chesalla Zimequest a Roger-Yves Bost bere na tento mítink Sydney une Prince.

Nebude chybět Aristo Z jezdce Bena Mahera (GBR), kterému malé arény vyhovují, a dobře se v minulosti právě v Cannes prezentoval. Britka Laura Renwick bere do Francie dva TOP koně Bintanga II a MHS Washingtona. Do túry se vrací Comanche 28 s německé jezdkyně Meredith Michaels-Beerbaum, Marcus Ehning bude sedlat Funky Freda a David Will doveze Mic Mac du Tillarda a Quincyho.

Dva koně doveze také Lauren Haugh (USA), a to klisny Ohlala a Royalty. Z dalších špičkových koní jmenujme Citizenguard Taalex Gregoryho Watheleta (BEL) a Legend of Love, kterého sedlá další z belgických jezdců Olivier Philippaerts. Scott Brash (GBR) přiveze koně Hello Forever.


Kompletní přehledy startujících najdete ZDE


Zdroj: Tisková zpráva LGCT
 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE