reklama 11C

Nedělní generálka před VC Brna pro Žílu

V neděli 7. května pokračovaly závody Českého skokového poháru v Brně kvalifikačními soutěžemi Amateur Tour a Czech Junior Cup. Vrcholem dne byla soutěž ST*, ve které zvítězil Zdeněk Žíla. Ten se v soutěži představil s Dominikou B…
07.05.2017 19:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

SLEDUJTE PONDĚLNÍ ON-LINE PŘENOS S ČSP V BRNĚ!

 

Do nejvyšší soutěže nedělního programu ST* nastoupilo celkem čtyřiatřicet dvojic. O příčky nejvyšší se rozeskakovala jedenáctka koní, kteří ani jednou nechybovali. Nejlepšího výkonu dosáhl Zdeněk Hruška spolu s Dominikou B. Na stříbrnou příčku se postavil Jiří Hruška spolu s Acoradiou-MX, za kterým na třetím místě skončila Denisa Stránská. Ta v soutěži sedlala Adélu-S.

V soutěži na styl 115/120 cm, coby kvalifikace do nedělního finále Czech Junior Cupu, si pro nejvyšší hodnocení 8,9 dojela Natálie Kreislová v sedle Remuse 4. O dvě desetiny horší hodnocení získala stříbrná Vanda Tmějová s Hektorem 5. Trojlístek na stupních vítězů uzavřela Chantal Nová spolu s Lady 32, jejíž výsledek byl 8,6.

Kvalifikační soutěže Amateur Tour s výškou překážek 110 cm se zúčastnilo osmadvacet koní. Vítězkou soutěže se stala Monika Najmanová. Ta do parkuru nastoupila v sedle koně Dorien. Druhé místo obsadila Kateřina Slezáková spolu s Gájou 5. Na bronzovou příčku stačil výsledek Alžběty Ducké a Kiry 3.

Kompletní výsledky a startovní listiny pondělního programu naleznete v záznamu závodů, viz. odkaz níže…




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE