reklama 11B

Nedělní české úspěchy při CSIO Šamorín

V neděli 31. července se uskutečnily poslední soutěže v rámci letošního CSIO3*-W v Šamoríně, kde nechyběli ani soutěže při CSI. Česká republika dosáhla na dvě vítězství, vedle již zmiňovaného Marka Kluse si pro první místo dojela i Sára Vingrálková…
01.08.2016 10:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sára Vingrálková nenašlakoněm Chieano přemožitele v Amateur Tour na parkuru 115 centimetrů vysokém, který byl hodnocen a čas. Jezdkyně tak úspěšně zakončila závody, kde několikrát předvedla velmi dobré výkony.

Vítězství si ten den připsal na konto i Marek Klus s Al Camberem, když v Grand Prix CSI2* jako jediný dokončil i rozeskakování bezchybně. V samotné Grand Prix při CSIO se bohužel českým jezdcům příliš nedařilo. Pro vítězství si dojel Gilles Dunon a Fou de toi vd KeihoeveBelgie. Ke slovenské radosti skončil na čtvrté pozici Robert Bombek a Colmina.

dalších soutěží se českým jezdcům podařilo několikrát dostat do elitní pětky. V soutěži pro 5/6 leté koně obsadil čtvrté místo Alexander Baraldi a Sopranist K. O pozici níže skončila v Opal Tour (125 cm) Markéta Řeháková a Gina Gineli B. V poslední šanci soutěže při CSIO se dobře předvedl Vladimír Tretera a Quentin, když po bezchybné jízdě (140 cm) dokončili na deváté příčce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: CSIOŠamorín
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE