reklama 11B

Češi zahájili výborně skokové CSIYH San Giovanni

Čeští jezdci Zuzana Zelinková a Kamil Papoušek, ale také Slovák Bronislav Chudyba zahájili skvěle své účinkování při skokových závodech CSI v San Giovanni. V prvních dvou dnech excelovali ve všech soutěžích pro mladé koně v rámci CSIYH.
16.03.2016 19:09  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Zuzana Zelinková s Le Khalifem závodí v San Giovanni v soutěžích CSIYH. Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Závody CSI respektive CSIYH v San Giovanni začaly v úterý 14. března. Kamil Papoušek v sedle Cassela dosáhl na sdílené první místo v soutěži pro pětileté koně. V kategorii sedmiletých obsadila Zuzana Zelinková druhou příčku s klisnou Evitou R a Kamil Papoušek na Nadalovi Z dojel stejný parkur jako čtvrtý. Oba jezdci startovali v parkuru pro sedmileté ještě podruhé. Kamil Papoušek s Friscem a Zuzana Zelinková na Le Khalif D a oba se dopustili jedné chyby.
 
Ve středu se skladba soutěží opakovala, a opakoval se i výsledek Kamila Papouška s Casselem. Znovu dokončili na sdíleném prvním místě. Mezi šestiletými koňmi nenašla přemožitele klisna Nora XLI CH, kterou sedlal Bronislav Chudyba. Na čele výsledkové listiny soutěže o rok starších koní se Češi objevili také. Zuzana Zelinková s Evitou dojela třetíKamil Papoušek skončil s Nadalem čtvrtý a pátý s Friscem.
 
Výsledky ze San Giovanni najdete TADY



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE