reklama 11B

Nedělní Salzburg v podání mladých jezdkyň

Úspěch si na konto v rámci závěrečného dne na CSI Salzburg Amadeus Horse Indoor připsala Anna Kellnerová, když se v neděli 6. prosince radovala z páté příčky v soutěži pro jezdce do 25 let. O místo lepší byla Sofie Najmanová v dětské Grand Prix...
06.12.2015 16:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Anna Kellnerová sedlala úspěšně svého koně Atessa B L H v parkuru 150 centimetrů vysokém, který byl určen pro jezdce do 25 let. V této soutěži započítávané do Longines žebříčku postoupila česká dvojice do rozeskakování. Tam sice bezchybný výkon nezopakovalavelkým úspěchem však byl již samotný postup dále, neboť to se podařilo málokomu. Nakonec si jezdkyně dojela pro pěkné páté místo. V rámci Grand Prix při CSI2* dokončila Anna Kellnerová s Carpe Diem af Pan s 8 trestnými body.

Další úspěch si na konto připsala Sofie Najmanová a Hunstville Z v dětské Grand Prix. Parkur 125 centimetrů vysoký překonala tato mladá česká reprezentantka sicejednou chybou, bez shození dokončili však pouze dva účastníci. Naopak mnoho jezdců měloparkurem mnoho problémů a na konto jim naskočily dvouciferné výsledkyČeské dvojici i tak i jedno shození stačilo na pěkné čtvrté místo a neminulo je další dekorování.

Její sestra Laura Najmanová stanula opět na startu stylové soutěže pro jezdce na pony. S Havranem na ně čekal parkur 65 centimetrů vysoký. Jezdkyně předvedla opět vydařenou stylovou jízdu, a to s nejvyšší udělenou známkou 8,5 bodů. O vítězství ji bohužel připravila penalizace za chyby, která je zařadila na konečné páté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE