reklama 11C

Drezurní SP v Salzburgu pro Isabell Werth

Pro vítězství v rámci pátého kola Světového poháru v drezuře si v neděli 6. prosince dojela v rakouském Salzburgu německá jezdkyně Isabell Werth. Se svým koněm Don Johnson FRH předvedla vydařenou úlohu, ze kterou získala přes 84 %...
06.12.2015 16:48  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Isabell Werth a její Don Johnson FRH dosáhli na výsledek o zhruba tři procenta lepší než jejich nejbližší soupeři. Dílčí hodnocení se pohybovala v rozmezí 82-85 % a celkovým skóre nakonec bylo 84,125 %. Po druhou příčku si dojel  Edward Gal a Glock´ s Voice z Nizozemí, kteří se taktéž dostali nad hranici 80 %, konkrétně si připsali 80,9 %. Těsný rozestup byl mezi druhým a třetím místem, neboť Jessica von Bredow-Werndl s koněm Unee Bb obdržela 80,075 %.

V rámci bodování Světového poháru se Isabell Werth posunula díky 20 bodům na sedmou příčku, neboť se jednalo o její teprve druhý bodový zisk v rámci této sezony 2015/2016. Ve vedení je naopak Patrik Kittel, který si připsal 54 bodů, a to za výkony v Lyonu, Stockholmu a Kaposváru. Druhé místo patří s dvoubodovou ztrátou Marcele Krinke Susmejl před třetí Jessicou von Bredow-Werndl. právě pomohl bodový příděl ze Salzburgu.

Kompletní výsledky salzburgského kola i celého Světového poháru naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE