reklama 11D

Návod: Proč a jak se registrovat

Chcete vědět, proč a jak se registrovat na webu Jezdci.cz?
01.08.2010 22:16  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Proč se registrovat na webu Jezdci.cz?

Pokud se zaregistrujete na webu Jezdci.cz, získáte tím nejen možnost zadávat záznamy o jezdeckých závodech a anoncí na nástěnku, ale také můžete u jednotlivých záznamů vkládat diskusní příspěvky.
Hlavní výhodou registrace je však příležitost získávání informačních e-mailů o nově vložených záznamech závodů z disciplín a regionů (krajů), o něž se zajímáte, resp. o nově vložených záznamech na nástěnce z rubrik nabídky, poptávky, oznámení či pozvánky.
Pokud vás zaujme některý ze záznamů závodů, můžete u daného záznamu zažádat o zasílání informací o jeho aktualizaci. Ihned se tak dozvíte, že byly vloženy startovní, resp. výsledkové listiny, fotografie, video apod.
 

Jak se registrovat na webu Jezdci.cz?

Klikněte v záhlaví webu na „přihlásit se“. Pokračujte odkazem na „nová registrace“ a vyplňte všechny povinné údaje označené červenou hvězdičkou. Velmi pečlivě zadávejte jak login – tj. přihlašovací jméno (v budoucnu již není možné měnit), tak e-mailovou adresu, na níž vám bude vygenerováno heslo. To doporučujeme ihned po obdržení změnit na vámi dobře zapamatovatelné (po přihlášení do systému klikněte na odkaz „změnit heslo“).



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE