reklama 11B

Češi zahájili v úterý další závody ve WrN

ikonka

V rakouském Wiener Neustadtu se od úterý 3. července závodí v rámci dalších mezinárodních skokových závodů. Ani tento týden na startu nechybí čeští zástupci. Úvodní den patřil především mladým koním a Papoušek i Henšel si dojeli pro dělené vítězství…
04.07.2018 13:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během úvodního závodního dne se ve Wiener Neustadtu v Lake Areně uskutečnilo celkem pět skokových zkoušek. Tři z toho patřily mladým koním ve věku pěti až sedmi let.

Na startu nechyběli ani čeští zástupci Kamil Papoušek a Marek Hentšel. Kamil Papoušek sedlal své svěřence ve všech třech soutěžích. V šestileté kategorii si po bezchybném výkonu dojel pro první dělené místo s koňmi Mister Star vd Zandhoeve i Great Feeling. Nechyboval ani Marek Hentšel s koněm H.Elme, který si tak zasloužil taktéž dělené první místo.

Mezi sedmiletými se představil pouze Kamil Papoušek, a to v sedle dvou koní. Lepší výkon podal s Lotus Sobral da Costa. Bezchybný výkon mu zajistil opět první dělené místo.

Dalšími dvěma parkury během tohoto dne byla soutěž Elite Tour (110 cm) a Premium Tour (130 cm). Ani v jedné jsme však české zástupce neměli.

 

Startovní a výsledkové listiny jsou dostupné ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE