reklama 11A

Češi startovali na CIC v Kreuthu

Na závody ve všestrannosti, které se těšili velmi kvalitnímu startovnímu poli včetně Ingrid Klimke či Michaela Junga, se vydali i tři čeští reprezentanti. Ti závodili v Kreuthu ve dnech 10. – 12. dubna a nejlépe dokončil Pokorný na osmé příčce…
13.04.2015 21:33  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Robert Pokorný sedlalrámci CIC2* Boline a společně se umístili na osmé, bohužel první nedekorované, pozici. Celkově si ze soutěže odnesli 75,60 trestných bodů, přičemž 62,80 jich obdrželi za drezurní úlohu. V krosu inkasovali pouze 8,80 bodů za překročený čas. K tomu přidali jednu chybu na parkuru. Druhou českou jezdkynítéto soutěži byla Barbora Žáčková s Frey, které po jednom zastaveníkrosu a penalizaci 20 trestnými body se umístila ke konci výsledkové listiny.

Trojité zastoupení měla Česká republikasoutěži CIC1*, kde byl opět nejlepší Robert Pokorný. S Graf Reinette obsadil patnáctou pozici se ziskem 76,70 trestných bodů. Dvojici se nejvíce vydařil kros, kde obdrželi pouze 3,6 trestných bodů. O dvě místa níže skončila Barbora Žáčkovákoněm Cartendo, kteří na kontě měli 82,70 trestných bodů. Se zhruba tříbodovou ztrátou se ještě o jednu pozici níže ve výsledkové listině umístila Barbora Kamírová a Christo, kterým se příliš nevydařil parkur.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE