reklama 11C

Mnoho českých dvojic odstartuje v CIC Baborowko

Celkem 24 dvojic v barvách České republiky bude závodit ve dnech 27. – 29. května na závodech ve všestrannosti až po úroveň CIC3* v Baborowku. Právě v této nejtěžší soutěži stanou na start dva jezdci, Miloslav Příhoda a Iva Baďurová…
24.05.2016 16:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Eliška Orctová je členkou české ekipy, která vyrazí na CIC Baborowko. Foto: Kateřina Návojová

Hojné české zastoupení budeme mítrámci většiny soutěží, a to včetně jedné a dvou hvězd. Do nejtěžší úrovně CIC3* je nahlášen Miloslav Příhoda, který opět přesedne do své hlavní disciplíny a po úspěšném startu při Českém skokovém poháru se zde do nejtěžší soutěže vydá s Captain Hero. Druhou dvojicí na startu bude Iva Baďurová a Bounty Amadeus.

Ke startu by dále měli chystat při CIC1* Jaroslav Hatla s koněm Reenmore Alfie, jednoho koně mají také Petr Myška, který bude sedlat klisnu Obora´s Shut It Out, Nikola Jindrová pojede s Goldwinem, Miloslav Příhodana přihlášce valacha Ferreolus Interkonix a Šárka Votavová pojede s hřebcem Teddy Ready.

Gabriela Slavíková, Eliška Orctová a Barbora Kamírová absolvují závod dvakrát. Gabriela Slavíková má koně Expectancy Lucy a Ronaldo, Eliška Orctová pojede s Bonusem a Westwinds Diegem a Barbora Kamírová okusí CIC s Christem a Vanessou Mae.


Kompletní výsledky najdete na této webové stránce
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE