reklama 11A

Mnoho Čechů odstartuje při CEI v Šamoríně

Ve dnech 24. – 26. června se ve slovenském Šamoríně konají tentokrát mezinárodní soutěže ve vytrvalosti. Na nich budeme mít také české zastoupení, a to hned několikanásobné. Z původních pár jezdců se jich nakonec představí více jak deset…
23.06.2016 06:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

nejtěžší soutěži CEI3* na trase 160 kilometrů se představí tři dvojice: Tereza Kopecká bude sedlat koně Tuzemec 13, dále Kateřina Hemzalová odstartuje společněkoněm Razzia du Barthas a konečně třetím účastníkem bude Silvie Lorenzová a Tozeur du Sauveterre.

Kateřina Kocourková se chystá do Šamorínakoněm Al Dolah Umar a nahlášeni jsou do soutěže při CEI1*. Čeká tak na trasa 80 kilometrů dlouhá. V této úrovni dále můžeme očekávat Nelu Jadczakovou (Sokrates R), Lucii Škábovou (Tabur) a Martinu Drásalovou (Essay 1). V juniorské soutěži pak nastoupí Jana Švarcová a Bazalka 1.

Výsledky dalších pěti dvojic můžeme očekávat při CE2*, když na start nastoupí Tereza Kopecká (Victor Destroules), Rozálie Kopecká (Vie de Nielans), Janek Kroupa (Gazal V6 Hektor), Lucie Kubíková (MK Tarek) a také Petr Jadlovský (Caterine).

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE