reklama 11D

Slavošov hostil mezinárodní závody CEI

Ve Slavošově se ve dnech 10. – 11. června konaly mezinárodní závody ve vytrvalosti, a to do úrovně CEI3*. Úspěchy zde slavilo hlavně Německo. Nicméně se prosadily i české dvojice, přičemž na 120 kilometrech si nejlépe vedla třetí Jitka Kovářová…
17.06.2016 10:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Jitka Kovářová startovalakoněm Dadži 1 v soutěži CEI2*, která byla 120 kilometrů dlouhá. Česká dvojice sitrasou poradilačase 08:47:40 a těsně dokončila na třetí pozici. Nejlepší výkon zde podala německá dvojice Sylvaine Splett a Pandoras Pipifax, to poměrněvelkým náskokem.

nejdelší soutěži 160 kilometrů odstartovali pouze Anneli Ohlen a Portlando. Po dokončení závodů zároveň získali cenu kondice. Nejpočetnější ze tří mezinárodních zkoušek bylo CEI1*, a to s délkou 80 kilometrů. Zde opět zvítězila německá dvojice, a to Veit Koppe a Filou Rouge. Cesta za vítězstvím však nebyla vůbec jednoduchá, neboť na předních místech byly minimální rozdíly. Těsně druhá skončila Táňa Terberovákoněm Science Fiction. I přes rychlejší třetí etapu nakonec jízda na vítězství nestačila. Elitní trio uzavřela Anna Hrnečková a Tramín 3.

Kompletní výsledky včetně národních závodů naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE