reklama 11C

První kolo MČR pony 2015 mají za sebou i skokani

V rámci pátečního dne 28. srpna se na mistrovství České republiky pony ve Zduchovicích konaly také první kola skokových soutěží. Mladší jezdci ve věku 8-12 let závodili při tomto kole na styl, který hodnotili zahraniční rozhodčí…
28.08.2015 23:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Aneta Janovská a Del Dafrey předvedli nejlepší jízdu mezi jezdci 8-12 let na pony do 135 cm. Foto Kateřina Návojová (7/2015)

Pony jezdci ve věku 8-12 let se při prvním mistrovském kole utkalisoutěži hodnocené na styl komisařiNěmecka a Rakouska.  Mezi účastníkyponíky do 135 centimetrů předvedla na parkuru LPA nejlepší jízdu Aneta Janovská a Del Dafrey. Na kontě tak mají 0 trestných bodů. Méně jak jeden bod obdrželo ještě sedm jezdkyň. Do elitní trojky patří po prvním kole Lucie BoháčováCipískem 5 (0,3 bodů) a Eliška HasnédlováKewinem 1 (0,4 bodů).

rámci kategorie jezdců 8-12 let na pony B se rozhodčím nejvíce líbila loňská mistryně Tereza Svobodová, tentokrát s Beauty 3. Zde se s menším zatížením než jeden bod podařilo dokončit ještě devíti účastnicím. Druhá je zatím Mariana Michlíčková (Mister Merlin) s 0,2 body a o třetí místo se dělí Anna Helebrantová (Olympia Beny) a Adéla Opatrná (Diamant 4). Ty mají 0,4 trestných bodů.

klasické soutěži, kde rozhodovaly chyby na překážkách a v otevřené soutěži také čas, se mezi jezdci 13-16 let podařilo dokončit devíti dvojicímnulou na kontě. Jediná Sofie Najmanová, která zároveň zvítězilaotevřené soutěži, dokončilaoběma pony Hope van´t Kruis i Nightbeauty T bezchybně. Dalšími úspěšnými startujícími jsou Michaela Klugarová (Mino), Nina Hartzová (Vanesa 8), Alexandra De Jagerová (Best Simply´s Boy), Karolína Gálová (Chock), Veronika Krejčová (Bonita 6), Valentýna Poláchová (Marschall) a Kristýna Tichá (St. Norbert). Na jezdce čekal parkur SP.

Na parkuru se představili i účastníci Šampionátu nadějí. Po druhém kole je na tom nejlépe Dominika Tomíková a Keny 2, kteří si připsali na konto pouze jeden trestný bod navíc a celkem jich mají 45,11. Druhá je Žaneta Prošková a Twicky (56,72 bodů) před třetí Emou KozákovouKristalem (58,14 bodů).  Pod 60 bodů mají ještě na čtvrté příčce Tereza Hrabáčková s Dante 10 a Daniel Hakr na pony JM´s Lex

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, viz odkaz nížeStránkypořadatele jsou ZDEzprávy naleznete také na Pony webu TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE