reklama 11D

Opatrný a Gasperl zakončili CSIO Linz 2016

Během neděle 8. května vyvrcholily skokové závody CSIO Linz, a to závěrečnou Grand Prix. V ní nechyběli oba čeští reprezentanti Aleš Opatrný a Alena Gasperl. Bohužel se ani jeden neprobojoval do rozeskakování, aby mohl bojovat o vítězství…
08.05.2016 20:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V Grand Prix Linz bojovali čeští jezdci na parkuru 160 centimetrů vysokém. Lepší výkon podal Aleš Opatrný a Acovaro, přesto se jim po skvělém úvodu letošní sezonytomto případě tolik nedařilo a inkasovali celkem 12 trestných bodů. V náročné soutěži se Alena GasperlAllmanem dopustila ještě více chyb a skončila ke konci výsledkové listiny.  Do rozeskakování se dostalo deset dvojic, přičemž nejlepší výsledek podal James Paterson-Robinson s koněm Daylinde, kteří reprezentují Austrálii.

Jediný, kdo pokořil čas vítěze, byl tradičně rychlý Jaroslaw Skrzyczynski a Quitoki, bohužel však na parkuru dvakrát chybovali, což na elitní pětku nestačilo.  

Aleš Opatrný se představil také ve finále určené mladým koním ve věku 7-8 let, na parkuru 140/145 centimetrů vysokém se všakIdariem van het Netehof na přední příčky neprobojoval.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE