reklama 11A

Mladá reprezentace míří na CSIO Lamprechtshausen

Na tradiční reprezentační výjezd do rakouského Lamprechtshausenu vyráží i letos početná ekipa dětí, juniorů a mladých jezdců. Adepti na účast na letošním mistrovství Evropy se při CSIO v Lamprechtshausen představí ve dnech 21. – 25. května…
20.05.2015 12:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto archiv Kateřina Návojová

ON-LINE PŘENOS MŮŽETE SLEDOVAT ZDE

 

Na CSIO určeném výhradně mladším jezdcům nechybí v jednotlivých kategoriích Poháry národů, v nichž bychom měli mít tým v dětech, juniorech a mladých jezdcích.  Tyto tři družstva se podařilo postavit i v loňském roce.

Nejvíce českých zástupců budeme mítkategorii dětí, kde je při CSIOCh nahlášeno 10 jezdců celkem s 19 koňmi. Mezi přihlášenými je Adéla Bubeníková, Sára Finsterle, Kristýna Hofmeisterová, Tereza Markusková, Markéta Miková, Sofie Najmanová, Daniel Pospěch, Anna Julie Skřivánková, Tereza Vysoudilová a František Stružinský. Sofie Najmanová se zároveň jako jediná představí i při CSIOP, a to s poničkou Hope van´t Kruis.

rámci juniorských soutěží CSIOJ bude bojovat o co nejlepší příčky Kateřina De Jagerová, Kateřina Kučerová, Nina Kaločová, Francesca Kolowrat-Krakowská, Václav Nágr, Klára Kocumová a Veronika Vysoudilová. Z mladých jezdců se do Rakouska na CSIOY chystá Andrea Halíková, Ivana Hronová, Ondřej Málek a Kateřina Málková.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE