reklama 11D

Kellnerová obhájila mistrovský titul na Ptýrově

Anne Kellnerová s koněm Bacara de la Ferme Blanche získala 3. zlatou medaili v řadě za sebou. Tu poslední obdržela v neděli 12. července. Na mistrovství České republiky na Ptýrově jako jediná v neděli nechybovala a se 4 body po 3 kolech zvítězila...
12.07.2015 14:44  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Pro třetí titul, druhý mezi mladými jezdci, si dojela Anna Kellnerová. Foto Josef Malinovský

Třetí kolo mistrovské soutěžedílny Frédérica Cottiera na výšce 140 centimetrů dokázala zajet bezchybně pouze Anna KellnerováBacara de la Ferme Blanche. Přestože do poslední části nastupovalajednou chybou a průběžně druhým místem, chyby soupeřek vynesly mladé jezdkyni Anně Kellnerové zlato a obhajobu titulu i bez rozeskakování.

Naopak o zbylé cenné kovy se rozeskakovaly Tina Šalková a Kateřina Málková. Obě si připsaly jedno shození během třetího kola, celkem pak 8 trestných bodů. Tina Šalková přitomTorem 1 zaznamenala pouze chybu na vodním příkopu. Do rozeskakování nastoupila jako první Kateřina Málková, kteráChintou nasadila rychlejší tempo a navíc dokončila bezchybně. Tina Šalková všakTorem 1 předváděla kratší nájezdy, což nakonec vyneslo lepší čas. Díky taktéž bezchybnému výkonu si dojela pro stříbro, bronz tak získala Kateřina Málková.

Vodní příkop však nebyl náročnou překážkou jen pro Tinu Šalkovou. Naděje zmařil i Ivaně Hronové, vedoucí jezdkyni po dvou kolech. Deviline Z odmítla poslušnost, což znamenalo nejen 4 body, ale také časovou ztrátu. Nakonec dvojice shodila ještě další skoky a dokončila s 17 trestnými body. To je posunulo až na šesté místo konečného pořadí. Čtvrtá skončila s 9 tretsnými body Sabina Šůchová s Ebel před Kraolínou Šimáčkovou s Havaj 1. I ta měla na kontě 9 trestných bodů. 

V ptýrovském areálu dvakrát vypadl proud, což mělo za následek i přerušení online přenosu, za což se tým EquiTV omlouvá. Nyní však již vše běží jak má. Sledovat závody můžete ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE