reklama 11C

Marek Klus vítězem střední rundy na CSN Poczernin

Český jezdec Marek Klus si připsal úspěchy na konto i během nedělního programu. Dne 19. března se mu dařilo při národních skokových závodech CSN Poczernin v Polsku především ve střední rundě, kde s koněm Al Cambero nenašel přemožitele…
19.03.2017 22:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Finále střední rundy se jelo jako dvoufázové skákání. Do druhé fáze se dostalo osm dvojic, z toho tři české. Nejlepší výkon v soutěži podal Marek Klus a Al Cambero. Zaslouženě se s náskokem zhruba vteřiny na další soupeře radoval z vítězství. Jezdec prokázal dobrou formu i s druhým koněm Crado von Wichenstein. S ním také nechyboval v první ani druhé fázi. Dosažený čas jim stačil na pěkné třetí místo.

Nina Kaločová se s Jacampem také probojovala do druhé fáze střední rundy. Po dvou chybách v druhé části parkuru pak obsadila šestou příčku.

Marek Klus absolvoval také parkur závěrečné Grand Prix. S Carisonem však čtyřikrát chyboval a nepromluvil do pořadí na předních místech. Soutěž měla být hodnocena s rozeskakováním, pouze Michal Lemánski však dokončil soutěž s koněm Billy Boy W bezchybně. Bez dalšího boje se tak stal vítězem.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE