reklama 11A

MČR v Pardubicích nabídne doprovodný program

Čtyři dny soutěží Mistrovství ČR ve všestrannosti budou náročné, přesto se najdou i chvilky pro oddech a zábavu. Co je připravil pořadatel ve spolupráci s ČJF pro účastníky, se dočtete v tiskové zprávě Dostihového spolku.
20.07.2016 10:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Mistrovské soutěže začínají siceve čtvrtek 28. července, už ve středu 27. července ale pořadatelé přivítají účastníky závodů jak se patří. V prostředí Dostihového klubu v 1. patře tribuny D nabídnou od 18 hodin welcome drink, ale už o hodinu později dojde řada i na „práci“. Na technické poradě se potkají vedoucí ekip a bude se losovat i pořadí drezurních zkoušek na čtvrtek a pátek.

Největší sláva nastane ve čtvrtek 28. července od 19 hodin. To se totiž na pardubickém zámku uskuteční Slavnostní zahájení Mistrovství ČR ve všestrannosti. Pořádá jej Východočeská oblast České jezdecké federace.

„Večer zahájíme slavnostním nástupcem všech účastníků pod vlajkami jejich oblastí, přivítají se s našimi vzácnými hosty. V rámci slavnostního zahájení mistrovství je pak připraven program s ohnivou show, pohanskými tanci i ukázkami historického šermu v podání agentury Pranýř. A máme také jedno překvapení, které se váže na město Pardubice,“ naznačila Markéta Kvapilová, předsedkyně Východočeské oblasti České jezdecké federace. Moderátorkou večera bude Jana Kociánová. Pro hosty bude připraveno také občerstvení na nádvoří renesančního zámku a doprava ze závodiště. „Naše velké poděkování patří Východočeskému muzeu, které nám krásné prostory zámku zapůjčilo,“ dodala Kvapilová.

V pátek 29. července se bude v rámci doprovodného programu sportovat. V cílové rovině se od 18 hodin uskuteční turnaj fotbalových družstev. Smíšené týmy mužů a žen postaví jednotlivé oblasti jezdecké federace a bojovat budou samozřejmě o hodnotné ceny. Fanoušci najdou zázemí na tribunách a v prostorách Dostihového klubu.

Bude se i tančit, a to v sobotu 30. července. Ve vestibulu tribuny D se uskuteční taneční zábava s losováním tomboly. Začátek je ve 20 hodin.
 

Zdroj: tisková zpráva Dostihového spolku




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE