reklama 11C

Klouda si v druhém kole SP v Mnichově polepšil

Druhé kolo úvodního dílu Světového poháru ve voltiži konané ve dnech 6. – 7. listopadu v Mnichově přineslo českému jezdci Lukáši Kloudovi zlepšení. Po čtvrtečním pátém místě si v pátek dojel pro třetí příčku a celkově tak skončil čtvrtý za domácími…
07.11.2014 22:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Lukáš Klouda v Mnichově. Foto Daniel Kaiser

FOTOGALERIE

 

První tři příčky totiž připadly Němcům. Suverénníobou kol byl Viktor Brüsewitzcelkovou známkou 8,537 bodů. Lukáš Klouda získalprvním kole 7,880 bodů, což pro něj znamenalo pátou příčku. O den později si však vydařenou jízdou vylepšil výsledek a známkou nad osm bodů, konkrétně 8,179 bodů, si po dílčím třetím místě dojel pro konečnou čtvrtou pozici. Jeho konečná známka po zprůměrování obou výsledků dosáhla těsně nad hranici osmi bodů.

Svou premiéru na Světovém poháru měl při mnichovském kole slovenský reprezentant Adam Lukáč. Ten v pátek zajel stejně jako předešlý den šestou nejlepší jízdu, a tak to pro něj znamenalo i konečné pořadí.

rámci Světového poháru sezony 2014/2015 se představuje třicet nejlepších voltižních jezdců světa. Čekají na celkem čtyři kola v evropských zemí, které vyvrcholí finále v březnu. Další kolo bude hostit Francie. V jejím hlavním městě se bude závodit ve dnech 28. – 29. listopadu.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE