reklama 11D

Londýnská Olympie 2015 zahajuje úterní drezurou

Brány londýnské Olympie se otevřou všem jezdcům a milovníkům koní již v úterý 15. prosince. Po dobu sedmi dní bude hostit CSI5*-W, CDI-W a také CAI-W. V rámci všech tří disciplín se představí opravdu jedni z nejlepších jezdců světa...
14.12.2015 15:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto archiv 2014

Pod střechou olympijské haly se během závodů sejdou tři světové jedničkyve skocích se jedná o Scotta Brashe, v drezuře Charlotte Dujardin a ve spřežení o Boyda Exella. Již jen tato tři jména napovídají, že se bude jednat o skutečně velkou podívanou.

Jako první hlavní bod je na programu Světový pohárdrezuře, kdy se první soutěž při CDI-W uskuteční právě jižúterý. Bude se jednat o další kolo Světového poháru a pojede se úloha Grand Prix. O den později se pak jedni z nejlepších drezurních jezdců představí ve Freestyle na hudbu.

Čtvrtečním vrcholem bude skok mohutnosti. Zatímco další skokové vrcholy přijdou až o něco později, v pátek a sobotu se mohou diváci těšit na hlavní program závodů spřežení. Po oba dva dny se uskuteční soutěž v rámci Světového poháru.

Závěrečné dva dny budou vyhrazeny skokům. V neděli odpoledne se uskuteční další skokové kolo Světového poháru a o závěr celých závodů se v pondělí postará skoková Grand Prix.  Zároveň je však pro příchozí připraven bohatý doprovodný program plný pestrých vystoupení.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE