reklama 11C

Letošní FEI Sport Forum v Lausanne je minulostí

Mezinárodní jezdecká federace FEI organizovala v Lausanne ve dnech 10. a 11. dubna tradiční jednání zástupců národních federací, sportovců i oficiálů takzvané Sport Forum. V dalších dvou dnech po něm také zasedalo Byro. Informace přinášíme níže.
18.04.2017 14:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Diskuzní panel při jednání FEI bezpečnostní komise pro všestrannost. Zleva Sam Watson, Diarmuid Byrne (EquiRatings), David O´Connor - šéf  bezpečnostní komise a Giuseppe Della Chiesa - šéf komise všestrannosti FEI. Foto: FEI

Pondělí 10. dubna bylo v Lausanne věnované v dopoledním programu prakticky celé budoucnosti soutěže Poháru národů v parkurovém skákání. Diskutující včetně olympijského vítěze z roku 2012 Steva Guerdata se shodli, že projekt musí být vlajkovou lodí a nejlepším produktem, který parkurová sekce FEI má.
 
Skákání byl věnovaný i další program první dne fóra. Řešil se zvací systém na závody CSI, požadavky na pořádání CSI a CSIO, dress code pro parkurové mezinárodní závody i rozvoj ježdění mládeže.
 
V druhém dni byla jedna sekce věnována oficiálům, jednání pak přešlo v panel drezurních oficiálů, schůzi bezpečnostní komise pro všestrannost takzvaný Risk Management a pro vytrvalost.
 
Jednotlivé podněty, které vzešly ze všech diskusních panelů, pak projednalo v dalších dvou dnech (12. A 13. dubna) Byro FEI. Zakotvení různých změn do pravidel bude teprve zveřejněno. Byro mimo jiné rozhodovalo také o přidělení důležitých závodů (ME, MS a seriálových finále) mezi roky 2017 a 2020. 
 

Kompletní materiál je ke stažení ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE