reklama 11A

Létal vede všestrannost v Pardubicích i po parkuru

ikonka

Sobotní den 21. dubna pokračovaly v Pardubicích národní závody ve všestrannosti. Tento den na účastníky čekal parkur. V nejnáročnější soutěží Zlaté podkově při CNC1* se díky bezchybnému projevu na parkuru udržel v čele Lukáš Létal…
21.04.2018 18:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Lukáš Létal s koněm Coco Rico si připsal během pátečního dne nejlepší výsledek, když v drezurní zkoušce obdržel pouze 25,90 trestných bodů. Během sobotního parkuru se mu podařilo nechybovat, a tak se mu konto nijak nezměnilo. Před nedělním krosem si tak drží první místo s náskokem necelého jednoho bodu. Jisté vítězství by tak slavil v případě bezchybné terénní jízdy s maximálním překročením času o dvě vteřiny. V opačném případě bude čekat na výkony soupeřů.

Druhá je zatím Eliška Orctová, která s Bonusem taktéž předvedla bezchybnou jízdu na parkuru a po dvou dnech má na svém kontě 26,8 trestných bodů. O další bod více má na třetí pozici Pavel Březina Cona Cia.

Nejen v soutěži Zlaté podkovy při CNC1* byly po drezuře velice těsné bodové zisky, a tak výsledek na parkuru poměrně míchal pořadím, respektive každá skoková chyba znamenala mnohdy větší propad v rámci průběžné výsledkové listiny.

V druhé nejnáročnější soutěži Stříbrné podkovy na stupni obtížnosti L je po sobotě ve vedení Alžběta Vyštajnová a Elzar. Dvojice má po dvou dnech na svém kontě 31,20 trestných bodů. V Bronzové podkově se pak po dvou dnech drží na čele Barbora Vaňková a Lipton Sinaj. Tito účastníci soutěží na stupni obtížnosti ZL.

 

Výsledkové listiny po dvou dnech naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE