reklama 11C

Kurzová nabídka na 126. Velkou pardubickou

Bookmakeři sázkové kanceláře Betino vypsali kurzovou nabídku na 126. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou a všechny další dostihy, které jsou na programu na pardubickém závodišti v neděli 9. října.
04.10.2016 19:37  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Tisková konference k 126. Velké pardubické se konala 4. října. Foto: Dostihový spolek

Sázkovým favoritem Velké pardubickékurzem 3 : 1 na vítěze je Charme Look, vítěz III. kvalifikace na Velkou pardubickou. Charme Look je zkušený steepler, který vloniříjnu vyhrál Cenu Vltavy. Jediným jeho mínusem je, že absolvuje Velkou pardubickou poprvé. Snad se v jeho případě nebude opakovat smůla Trezora, který suverénně vyhrával kvalifikační dostihy a v samotné Velké mu v závěru vždy došly sílyJeho šance na vítězství posiluje trojnásobný vítěz Velké pardubické, žokej Jan Faltejsekjeho sedle.

kurzem 4 : 1 následuje v sázkové nabídce Rabbit Well a 5 : 1 je vypsán na vítěze Zarif.  Oba koně připravuje Josef Váňa a oba o svých kvalitách přesvědčili v loňském ročníku Velké, ve které se umístili na 2. (Zarif) a 4. místě (Rabbit Well). Letos si v kvalifikačních dostizích vedl lépe Rabbit Well.

Kurz 6 : 1 má Nikas, loňský smolař, který o vítězství ve Velké pardubické přišel dodatečnou diskvalifikací kvůli pozitivnímu krevnímu testu na zakázanou látku.  Ve IV. kvalifikaci naznačil zlepšení oproti výsledkům na jaře, když doběhl na 2. místě. Je to kůň s dobrou podzimní formou a měl by ve Velké opět zamířit hodně vysoko. 

Kurz 7 : 1 má Hegnus, loňský vítěz Ceny Labe. Letos sice nevyhrál, ale během posledních dvou let se svými výkony zařadil k naší steeplerské špičce.

S třemi šťastnými sedmičkami je nabízen černý kůň dostihu Ange Guardian  (kurz na vítězství 7,77 : 1). O pozornost bookmakerů (a určitě i sázejících) si řekl svým výkonem ve III. kvalifikaci v srpnu, ve které obsadil druhé místo za Charm Lookem.  Třetí ze svěřenců trenéra Josefa Váni na startu Velké pardubické.

S odstupem v kurzové nabídce (nejnižší kurz 20 : 1) následuje širší střed pole (20 : 1Pareto, 25 : 1  Ter Mill, Templář, Puntarenas, 30 : 1 Universe of Gracie, 40 : 1 Reaper).  Templář vyhrál letos II. kvalifikaci před trojicí Puntarenas, Ter Mill a Reaper. II. kvalifikace však měla slabší obsazení a při porovnání s šesticí největších favoritů uvedených výše a nabízených v kurzech od 3 : 1  do 7,77 : 1 vychází druhá šestice koní jako horší, a proto jsou na ní vypsány výrazně vyšší kurzy.

S odstupem na střed pole je nabízena trojice největších outsiderů (77 : 1 Peintre Abstrait, Rendez Vous, Amaragon). Soudě podle výkonů na dráze v letošním roce bude pro kohokoliv z této trojice koní úspěchem bezchybné absolvování dostihu a dosažení cíle.

Kompletní kurzová nabídka na dostihový mítink konaný v neděli 9. října je zveřejněna na www.betino.cz

Zdroj: tisková zpráva Dostihového spolku




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE