reklama 11A

Kros zamíchal seniorskou mistrovskou kategorií

Během soboty 30. července se v Pardubicích uskutečnila další část mistrovství České republiky ve všestrannosti, konkrétně terénní jízda. Díky jediné jízdě bez trestných bodů se na první místo mezi seniory vyhoupl Miloslav Příhoda a Lord…
30.07.2016 21:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Miloslav Příhoda a Lord byli jediní, kdo dokončil terénní jízdu od autora tratě Marcina Konarského bez trestných bodů, tedy čistě a v čase. Bez penalizace za zastavení se do cíle dostalo pouhých šest dvojic. To se tak projeviloprůběžném hodnocení.

Do čela se tak s 51,88 body na kontě dostal Miloslav Příhoda a Lord. Druhé místo patří Robertu PokornémuRodeem Au Heup, kteří patřili jedněmmála, kteří dokončili bez penalizace za chybu na překážce. Nestihli pouze časový limit a zatížení 8,8 bodů jim přidělilo průběžné druhé místo (57,76). Třetí je aktuálně Petr Vančura a Aston Martin, kteří taktéž pouze překročili čas (62,26).

elitní trojice dle výsledků po drezuře tak vypadli hned dva jezdci. Jaroslav Hatla se po jednom zastavení a nedobrém pocituprojevu koně rozhodl soutěž vzdát. Jan Holec inkasoval mimo jiné i body za zastavení, které ho posunuly níže ve výsledkové listině.

Kompletní výsledky všech soutěží po dvou dnech naleznete již nyní v záznamu závodů.   




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE